Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 01 - Simarik.Mp3 4.39 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 02 - Olurum Sana.Mp3 3.76 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 03 - Bu Gece (Remix '99).Mp3 3.56 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 04 - Sikidim.Mp3 2.98 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 05 - Salina Salina Sinsice.Mp3 3.6 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 06 - Ikimizin Yerine.Mp3 4.32 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 07 - Inci Tanem.Mp3 5.17 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 08 - Don Bebegim.Mp3 4.35 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 09 - Basina Bela Olurum.Mp3 3.84 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 10 - Gul Doktum Yollarina.Mp3 3.8 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 11 - Unut Beni.Mp3 5.01 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 12 - Beni Anlama.Mp3 4.91 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 13 - Delikanli Caglarim.Mp3 3.41 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 14 - Simarik (Long Version).Mp3 3.58 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan - 15 - Bu Gece (Remix).Mp3 4.94 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Tarkan.jpg 18.42 KB 07.02.13 01:24:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2022 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]