Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - AyriLik Acisi.Mp3 4.49 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - AyriLik KoLay DegiL.Mp3 2.97 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - BiLemezsin.Mp3 4.6 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Bir Avuc Gozyasi.Mp3 4.27 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Birakip Gitme.Mp3 2.82 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Bu GeLin (U.H.).Mp3 3.69 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - BuLdum Seni.Mp3 2.61 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Kucuk Bir Kiz Cocugu.Mp3 4.66 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Sensiz HayaLLer Kurdum.Mp3 3.06 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Yakip Giderken.Mp3 3.63 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Yine Seni Sevecegim.Mp3 4.65 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Yorgun.Mp3 3.05 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com xezalll.jpg 13.15 KB 07.02.13 01:24:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2023 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]