Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 01-Unutabilsem.mp3 3.91 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 02-Seninle ilk defa.mp3 3.34 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 03-Narin Yarim.mp3 3.92 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 04-Dura Dura.mp3 3.74 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 06-Ayrilamam.mp3 5.34 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 08-Belalim Benim.mp3 5.74 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 09-Sen Affertsen Ben Affetmem.mp3 4.48 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 10-Sevdim.mp3 2.67 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 11-Yarali.mp3 3.93 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 12-Ben Yetim.mp3 4.3 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 13-Candan Sevmeli.mp3 3.05 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com 14-Acilarin Cocugu.mp3 3.08 MB 07.02.13 01:24:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2022 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]