Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com (01) [Mustafa Sandal] All My Life.mp3 8.05 MB 07.02.13 01:23:00
Kenga / www.risi-ks.com (02) [Tarkan] Gulumse Kaderine.mp3 8.57 MB 07.02.13 01:23:00
Kenga / www.risi-ks.com (03) [Emre Altug] Zalim Kus.mp3 8.09 MB 07.02.13 01:23:00
Kenga / www.risi-ks.com (04) [Kuzey] Dillirga.mp3 8.15 MB 07.02.13 01:23:00
Kenga / www.risi-ks.com (05) [Bendeniz] Guzeller Guzeli.mp3 10.13 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (06) [Altay] Aska Geldim.mp3 10.6 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (07) [Niran Unsal] Beyaz Gul.mp3 9.96 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (08) [Hande Yener] Kirmizi.mp3 7.97 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (09) [Zeynep Mansur] Katlanamam.mp3 11.05 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (10) [Mirkelem] Askimsin.mp3 10.48 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (11) [Abibim] Seni Seviyorum.mp3 11.54 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (12) [Hakira Avci] Deliyim.mp3 9.83 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (13) [Ismail-Yurtseven Kardesler] Geceler.mp3 12.65 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (14) [Yonca Lodi] Ask Layik Olanda Kalmali.mp3 9.68 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (15) [Mustafa Sandal Feat. Gentleman] Isyankar.mp3 8.35 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (16) [Gorkhan Ozen] Aman Bosver.mp3 10.54 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (17) [Daestan] Kim Arar.mp3 7.89 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (18) [Rafet El Roman] Yanarim.mp3 8.92 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com (19) [Serdar Ortac] Cakra.mp3 10.51 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com B.jpg 115.97 KB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com F.jpg 109.28 KB 07.02.13 01:24:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse
R

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2023 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]