Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 01 - Intro Hadise (Radio Edit)..mp3 1.23 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 02 - My Man and the Devil On His Shoul.mp3 6.34 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 03 - My Body (Radio Edit).mp3 4.31 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 04 - Prisoner.mp3 5.13 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 05 - A Good Kiss (Radio Edit).mp3 4.41 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 06 - All Together..mp3 4.36 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 07 - Men Chase Women Choose..mp3 4.39 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 08 - Creep..mp3 5.17 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 09 - Good Morning Baby.mp3 5.94 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 10 - Don't Ask..mp3 4.2 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 11 - Intimate.mp3 5.05 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 12 - Busy Bee (Radio Edit).mp3 4.93 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 13 - Comfort Zone..mp3 5.78 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 14 - Who Am I..mp3 4.51 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 15 - A Song for My Mother..mp3 4.93 MB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 16 - Askkolik (Radio Edit)..mp3 5.62 MB 07.02.13 01:25:00
Kenga / www.risi-ks.com Hadise - 17 - Deli Oglan (Radio Edit)..mp3 4.36 MB 07.02.13 01:25:00
Kenga / www.risi-ks.com cvr arka.jpg 28.61 KB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com cvr.jpg 24.79 KB 07.02.13 01:24:00
Kenga / www.risi-ks.com cvr1.jpg 18.59 KB 07.02.13 01:24:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2023 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]