Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Folder / www.risi-ks.com Ahmet AsLan - Va U Waxt XezaL
Folder / www.risi-ks.com Best Hits Turkey 2009
Folder / www.risi-ks.com Emrah - Kusursuzum
Folder / www.risi-ks.com Emrah - Unutabilsem
Folder / www.risi-ks.com Ibrahim Tatlises - Hani Gelecektin [2011]
Folder / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - AyriLik Acisi
Folder / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Hanci
Folder / www.risi-ks.com Kucuk Ibo - Sensiz OLmuyor
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Tarkan
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Bir Oluruz Yolunda 2002
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Bounce Europe 2006
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Come Closer 2006
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Enstrumental (Mix Album)
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Metamorfoz Remixes 2008
Folder / www.risi-ks.com Tarkan - Start The Fire 2006
Folder / www.risi-ks.com The Greatest Songs Ever Turkey
Folder / www.risi-ks.com [2006] Hadise - Sweat
Folder / www.risi-ks.com [2007] Hadise - A Good Kiss
Folder / www.risi-ks.com [2008] Hadise - Deli Oglan
Folder / www.risi-ks.com [2008] Hadise - My Body
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse
R

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2024 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]