Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Folder / www.risi-ks.com Delphic - Acolyte (2010)
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 1998 Love Songs
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 1999 Volare! (The Very Best Of The Gipsy Kings).CD1
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 1999 Volare! (The Very Best Of The Gipsy Kings).CD2
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 2001 Somos Gitanos
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 2003 Tonino Baliardo
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 2004..Roots
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 2005 Very Best Of [Bonus Tracks]
Folder / www.risi-ks.com Gipsy Kings - 2006 Pasajero
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse
.

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2024 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]