Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 00-drake-heartbreak_drake_3-bootleg-2009-scan.jpg 2.84 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 01-drake-scriptures.mp3 4.13 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 02-drake-hurt.mp3 3.66 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 03-drake-material_girl.mp3 2.7 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 04-drake-play_ball_(feat_birdman).mp3 4.2 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 05-drake-fed_up.mp3 4.01 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 06-drake-say_something.mp3 2.22 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 07-drake-the_king.mp3 1.79 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 08-drake-play_ball.mp3 3.17 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 09-drake-believe_it_or_not.mp3 2.12 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 10-drake-business.mp3 1.81 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 11-drake-more_milli.mp3 4.38 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 12-drake-money_to_blow.mp3 5.59 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 13-drake-darlin.mp3 4.51 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 14-drake-fear.mp3 2.24 MB 07.02.13 01:32:00
Kenga / www.risi-ks.com 15-drake-killers.mp3 4.97 MB 07.02.13 01:33:00
Kenga / www.risi-ks.com 16-drake-bedrock.mp3 4.08 MB 07.02.13 01:33:00
Kenga / www.risi-ks.com 17-drake-off_that.mp3 3.38 MB 07.02.13 01:33:00
Kenga / www.risi-ks.com 18-drake-beautful.mp3 1.44 MB 07.02.13 01:33:00
Kenga / www.risi-ks.com 19-drake-go.mp3 2.45 MB 07.02.13 01:33:00
Kenga / www.risi-ks.com 20-drake-successful_(feat_jay-z)_(live).mp3 580.29 KB 07.02.13 01:33:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2022 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]