Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 01 Good Girls Like Bad Boys (Prod. Urban Noize).mp3 6.44 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 02 Say It Right (Prod. Urban Noize).mp3 5.35 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 03 Paparazzi (Prod. Urban Noize).mp3 4.58 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 04 Return The Favour Ft. Timbaland (Prod. By Urban Noize).mp3 4.82 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 05 Forever (Prod. Urban Noize).mp3 4.24 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 06 Unstoppable Ft. Lil Wayne (Prod. Urban Noize).mp3 3.06 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 07 Love, Sex And Magic Ft. Justin Timberlake (Prod. Urban Noize).mp3 2.99 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 08 Rude Boy (Prod. Urban Noize).mp3 5.83 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 09 Teenage Love Affair Ft. LL Cool J (Prod. Urban Noize).mp3 3.05 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 10 Touch My Body (Prod. Urban Noize).mp3 4.92 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 11 Energy (Prod. Urban Noize).mp3 4.27 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 12 Stan (Your Not Sorry) (Urban Noize Remix).mp3 6.53 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 13 Sexy Bitch (Prod. Urban Noize).mp3 3.42 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com Urban Noize & DJ Shock Presents-Invented Remix Tape 600 X 600.jpg 98.35 KB 07.02.13 01:18:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright ゥ www.Risi-Ks.com 2008-2020 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]