Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 01 Nosy Neighbour [Prod. By David Guetta].mp3 5.61 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 02 Her Shoes.mp3 5.33 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 03 No More You.mp3 5.41 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 04 Ditch Ya Boyfriend.mp3 8.32 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 05 Criminal.mp3 6.48 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 06 Animal (Prod. By David Guetta).mp3 9.37 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 07 By My Side.mp3 4.59 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 08 Oh Africa.mp3 7.69 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 09 Strawberry Letter.mp3 5.48 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 10 Magnatic.mp3 4.66 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 11 Rock.mp3 9.6 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 12 I Can't Wait (Konvict Remix).mp3 5.22 MB 07.02.13 01:18:00
Kenga / www.risi-ks.com 13 She Wants Sex.mp3 3.24 MB 07.02.13 01:18:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2021 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]