Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 13 - BONUS Funzo Krush - BTRA part 2 Jay-Z edition.mp3 5.03 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com Kanye West - Check The Resume new Unreleased 2010.jpg 379.18 KB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 01 - Kanye West - Monster Ft Rick Ross.mp3 1.48 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 10 - Kanye West - Out The Game.mp3 4.31 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 02 - Kanye West - What It Is.mp3 6.75 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 12 - BONUS Funzo Krush - Roc Nation Freestyle.mp3 1.51 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 07 - Kanye West - Livin In A Movie.mp3 2.98 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 09 - Kanye West - Gossip Files.mp3 5.83 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 04 - Kanye West - Diamonds.mp3 3.1 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 03 - Kanye West - I Need to Know.mp3 5.38 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 11 - Kanye West - Wack Niggaz feat Talib Kweli.mp3 4.4 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 06 - Kanye West - Wouldnt You Like To Ryde.mp3 6 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 05 - Kanye West - My Way.mp3 4.76 MB 07.02.13 01:16:00
Kenga / www.risi-ks.com 08 - Kanye West - Is That Your Car.mp3 3.09 MB 07.02.13 01:16:00
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2021 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]