Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - Artpop 2013.mp3 9.62 MB 03.11.13 20:24:00
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - Donatella 2013.mp3 10.34 MB 03.11.13 20:24:04
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - Dope 2013.mp3 8.63 MB 03.11.13 20:24:06
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - Fashion! 2013.mp3 9.32 MB 03.11.13 20:24:10
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - G.U.Y. 2013.mp3 9.05 MB 03.11.13 20:24:12
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga - Manicure 2013.mp3 7.8 MB 03.11.13 20:24:16
Kenga / www.risi-ks.com Lady Gaga Feat. T.I., Too $hort & Twista - Jewels & Drugs 2013.mp3 8.88 MB 03.11.13 20:24:18
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse

[ Copyright ゥ www.Risi-Ks.com 2008-2020 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]