Hite dhe Albume www.risi-ks.com Sasia www.risi-ks.com Data e Postuar www.risi-ks.com
Folder / www.risi-ks.com
Kthehu
Kenga / www.risi-ks.com 01 Track 1.mp3 3.15 MB 09.03.15 18:29:18
Kenga / www.risi-ks.com 02 Track 2.mp3 3.89 MB 09.03.15 18:29:23
Kenga / www.risi-ks.com 03 Track 3.mp3 4.15 MB 09.03.15 18:29:27
Kenga / www.risi-ks.com 04 Track 4.mp3 3.83 MB 09.03.15 18:29:33
Kenga / www.risi-ks.com 05 Track 5.mp3 6.34 MB 09.03.15 18:29:40
Kenga / www.risi-ks.com 06 Track 6.mp3 4 MB 09.03.15 18:30:07
Kenga / www.risi-ks.com 07 Track 7.mp3 8.99 MB 09.03.15 18:30:17
Kenga / www.risi-ks.com 08 Track 8.mp3 7.72 MB 09.03.15 18:30:26
Kenga / www.risi-ks.com 09 Track 9.mp3 3.85 MB 09.03.15 18:30:30
Kenga / www.risi-ks.com 10 Track 10.mp3 4.56 MB 09.03.15 18:30:35
Kenga / www.risi-ks.com 11 Track 11.mp3 4.5 MB 09.03.15 18:31:06
Kenga / www.risi-ks.com 12 Track 12.mp3 4.64 MB 09.03.15 18:31:12
Kenga / www.risi-ks.com 13 Track 13.mp3 6.39 MB 09.03.15 18:31:19
Kenga / www.risi-ks.com 14 Track 14.mp3 4.71 MB 09.03.15 18:31:23
Kenga / www.risi-ks.com 15 Track 15.mp3 4.39 MB 09.03.15 18:31:29
Kenga / www.risi-ks.com 16 Track 16.mp3 4.37 MB 09.03.15 18:31:45
Kalo ne maje te faqes
Beje Faqe startuse
.

[ Copyright www.Risi-Ks.com 2008-2024 ] [ Contact Us: contact.risi@gmail.com ]